+31 85-020 85 80 welcome@ampati.com

Apple for Business en Ampati: kwaliteit en service

Ja, ik ben een professional. Bel mij.

Ongeëvenaard design, de beste materialen en componenten. Daarnaast een vlekkeloze reputatie op het gebied van veiligheid en connectiviteit. Dat is wat Ampati ook wil voor haar relaties. Daarom zijn Ampati en Apple for Business een goede match voor u. Met de reputatie als totaalproduct is Apple streng op haar verkooppunten. De aanschaf is daarom soms een hele toer. Ampati is een vertrouwde partner en staat voor de zorg van de aanschaf van de Apple for Business producten die helemaal passen bij uw wensen.

 

Met Ampati heeft u nu ook voor de producten van Apple de beschikking over de service, configuratie en het gemak van aanschaf waar Ampati bekend om staat. Bestellen via Ampati betekent niet op zoek naar een store of alleen maar online sales. Via Ampati heeft u de kennis en koopmogelijkheid gewoon om de hoek en heeft u snel de beschikking over uw Apple-machines en mobiele telefoons. Van mobiel tot Macbook: alles is via ons specifiek voor u te configureren en te leveren.

Hardware, software en configuratie

Het beste haalt u uit uw machine door de juiste software en configuratie. Ampati wil ook daarin het beste voor u. Zoals met alle computers, randapparatuur en software zorgen wij dat de producten gebruiksklaar in uw IT-omgeving worden geplaatst.

Meer informatie? Benieuwd naar uw optimale configuratie? Wij adviseren u graag.

Vraag het ons via 085 0208580 of kijk op www.apple.com

De mogelijkheid zonder IT-zorgen te ondernemen.

Ampati zorgt ervoor.

Voordelen van werken met Ampati

  • U haalt specialistische kennis in huis

  • De interne IT-afdeling is verzekerd van de juiste basis

  • Support tijdens vakantie door bedrijfsbekende personen

  • IT heeft minder aansturing nodig, dit ligt bij Ampati

  • Alleen lange termijn keuzes maken door u en IT